powered by -

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ !!!

ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ 890 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ !!!
ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΕΑΜ ΠΑΙΖΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΝΤΩΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!



ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑ :)

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑ !!!!!

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΠΑΛΑ (ΜΕ ΔΩΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΗ ΤΟΥ Sani KAITA ) !!!



Η Ελλάδα πέτυχε μια ιστορική νίκη (την πρώτη της!) σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλου κόντρα στη Νιγηρία (2-1).

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΙΖΑΝΕ ΟΜΑΔΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ!!!
ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΥΝΕΧΟΣ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ )ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ (ΑΣΤΟΧΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΟΣΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ) ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΟΥΤ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΤ!!! ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ!!! ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ !!! ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ (ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΦΎΠΝΙΣΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ)ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ??? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΗΓΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ!!!!!

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Μιλαμε για πολλη γελιο (ζεμπεκιεεεες)!!!

To πρωτο βιντεακι FIFA 11

Τα πρώτα νέα για το FIFA11!!!


Η Electronic Arts ανακοίνωσε πως το FIFA 11 θα έρθει για να επαναπροσδιορίσει τη ρεαλιστική εμπειρία που αποκομίζει ένας παίκτης από την κονσόλα του, χάρη στα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 3 και Xbox 360 και αναβαθμίζει τη ρεαλιστικότητα των χαρακτήρων -σε όλες τις φάσεις του αγώνα- για κάθε ποδοσφαιριστή, σε κάθε θέση του γηπέδου με τη νέα λειτουργία Personality+, που αναγνωρίζει ατομικά χαρακτηριστικά και πραγματικές ικανότητες και τις μεταφέρει στον αγωνιστικό χώρο.

Το Personality+ αποτελεί μια τόσο προχωρημένη λειτουργία που έχει τη δυνατότητα να διακρίνει, να αξιολογεί και να επιλέγει πάνω από 36 χαρακτηριστικά γνωρίσματα και 57 δεξιότητες για κάθε ποδοσφαιριστή. Ένα δίκτυο από 1.700 scouters, αθλητικούς συντάκτες και κριτικούς της EA Sports έχουν μελετήσει και καταγράψει με λεπτομέρεια κάθε κίνηση των μεγάλων, διεθνών ποδοσφαιριστών δημιουργώντας μία από τις πιο ολοκληρωμένες βάσεις δεδομένων του κόσμου. Οι έντεχνες πάσες του Κακά, οι ασφυκτικοί ελιγμοί του Iniesta, τα άπιαστα σουτ του Ρούνεϊ και η αδιαπέραστη άμυνα του Chiellini παίρνουν σάρκα και οστά.

Ταυτόχρονα, το Personality+ αποδίδει ακόμα και τους σωματότυπους των παικτών και τους κάνει ευδιάκριτους και από την ψηλή κερκίδα, καθώς σκιαγραφεί και τους καλύτερους goalkeepers και τις τεχνικές τους. Επίσης, το FIFA 11 θα εγκαινιάσει τη νέα λειτουργία Pro Passing. Εκεί, η ακρίβεια της πάσας καθορίζεται, όχι μόνο από την ικανότητα χειρισμού του παίκτη αλλά και από την ικανότητα, τη φυσική κατάσταση και την ετοιμότητα του ίδιου του ποδοσφαιριστή, εξοπλίζοντας το παιχνίδι με ένα αξιοβράβευτο σύστημα πάσας. Εδώ, κακές αποφάσεις...τιμωρούνται. Αντίθετα, νέοι τύποι πάσας, όπως π.χ. με φάλτσο, θα επιτρέπουν στους παίκτες να εξασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα του παιχνιδιού τους.

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Ελληνικο πρωταθλημα στο Fifa 11?


Η EA Sports ψάχνει για Έλληνες da editors στο Fifa 11 κι όπως όλα δείχνουν, το ελληνικό πρωτάθλημα ενδέχεται να επανέλθει μετά από οκτώ χρόνια.

Πριν ακόμη υπάρξει κάποια ανακοίνωση για το Fifa 11, μία ανακοίνωση από τα γραφεία της EA Sports στη Γερμανία έρχεται να ταράξει τα νερά. Η Electronic Arts αναζητεί εργαζόμενους, για συγκεκριμένα πρωταθλήματα του Fifa 11, οι οποίοι θα αναλάβουν το scouting των παικτών της χώρας τους. Μία από αυτές τις χώρες είναι κι η Ελλάδα.

Με σύνθημα το “Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε το καλύτερο και πιο αυθεντικό FIFA όλων των εποχών”, αλλά χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες, η EA καλεί τους Έλληνες οπαδούς της να βοηθήσουν στο scouting του παιχνιδιού. Τις αιτήσεις σας μπορείτε να τις στείλετε στο www.eafootballtalentscout.com. Η ΕΑ Sports θα αξιολογήσει όλες τις αιτήσεις και θα επικοινωνήσει με e-mail με όποιους υποψήφιους πιστεύει ότι είναι οι καταλληλότεροι για τις ανάλογες θέσεις. Για να εργαστείτε στην EA, στο “Data Editor” ή “Reference Collector” project, όπως ονομάζεται, θα πρέπει να είστε άνω των 18.

Ελληνικό πρωτάθλημα στο Fifa
Όλο αυτό το story κάτι μας θυμίζει. Για να ζητάει η Electronic Arts Έλληνες σκάουτερ για την database του Fifa, το πιθανότερο είναι το ελληνικό πρωτάθλημα να βρίσκεται στα άμεσα πλάνα της! Άλλωστε, θυμίζουμε ότι παρόμοιες κινήσεις είχαν γίνει στο Fifa Manager ή στο Championship Manager 2 και την αμέσως επόμενη (ή μεθεπόμενη) σεζόν, το ελληνικό πρωτάθλημα έκανε την εμφάνισή του. Κάτι ανάλογο παίζει να συμβεί και φέτος. Άλλωστε, από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, το αμέσως επόμενο που θα άξιζε να προστεθεί είναι αυτό της Ελλάδας.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΔΥΟ ΜΕΤΑΦΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΟΡΥΒΟ!!!

Αναμένονται άλλες δυο βόμβες στο team των Λεόντων!!!

Mεγάλες επιτυχιες για την ομαδα !!!



4 αγώνες μόνο μια ήττα με 3-2 από ομάδα (μαλλον Ελληνική) με 4100 πόντους ενώ προ ηγούμασταν 1-2 !!!

Εστω ομως και ετσι ειναι τεράστια επιτυχία αφού φτάσαμε τους 444 πόντους αισίως και ήμασταν στην 52 θέση παγκοσμίως για τον μήνα Ιούνιο!!!

ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ :)

chatroom